London Fashion Week is nooit een saaie aangelegenheid, de stad die bekend staat voor zowel de onstuimige up and coming designers en edgy gevestigde huizen is een perfecte plek voor christian louboutin te landen. Dit seizoen bracht drie nieuwe samenwerkingsverbanden voor ons mee naar het hart van de frisse en innovatieve het oog van de stad fashion week is bekend om staat.

Eerst omhoog, Fashion East designer A.V. Robertson ons vervoerd naar een vreemde Tuin van Eden met een sensuele hap. Iriserende bodems werden gelaagd met pure tops en slip jurken, terwijl fijn geborduurd wijngaarden en florals kroop armen en benen à la Poison Ivy. U vindt meer en meer louboutin heren schoenen van hier voor gratis verzending. Scheidt doordrenkt met fluorescerende groene en levendige paarse werden gekoppeld aan onze iconische Pigalle in klassieke naakt en zwart, de landing van de collectie terug op aarde. Het voltooien van de buitenste grenzen kijken, buitenaardse verleidsters Robertson gepronkt Christian Louboutin manicures dat een doe-punk esthetiek gekanaliseerd, met grafische accenten van Mula Lisa en Escatin op een inktzwarte Kohl base ontworpen door redactionele manicure Sophy Robson.

Van de kosmos tot het maken van het alledaagse buitengewone, Palmer Harding speelde met klassieke jurk overhemdstof en gelaagdheid met oversized manchetten en asymmetrische mouwen. Geïnspireerd door de macht dressing en individualisme, Louboutin Heren Schoenen's collectie opgenomen vreugdevolle volume en enigszins overdreven proporties, met een robe-achtige riemen om het allemaal cinch. De gedempte kleurenpalet werd een grafische rand met fragmenten van kunstenaar Matthew King's lijn het werk te zien zijn op scheidt en jurken gegeven . Lange, losse silhouetten en cascading zomen werden aangevuld met Christian Louboutin Dorissima in een spectrum van naakten en sok-stijl laarzen Noemi en Kristy.

London Fashion Week eindigde, misschien onverwacht, in de 20e eeuw Rusland bij David Koma. Geïnspireerd door de koninklijke familie Romanov met een futuristisch tintje, militaire hussar touw vlechten en ballonvaren gigot mouwen voldaan plexiglas en trompe l'oeil keten macramé details. geliefde Fabergé eieren van de familie opgedoken in grote versieringen de Louboutin Heren collectie evenals de ingewikkelde diamant patronen te zien in-kristallen bedekte stoffen. Voor de zaak, op maat gemaakte lage vamp Christian Louboutin enkellaars met diagonaal geplaatste side studs en lederen sandalen gestrikt in zwart, beige en zure groene begeleidde de futuristische, koninklijk gewaad langs de catwalk. Manicures en pedicures geschikt voor de adel, door manicure Jenny Longworth toegepast, creëerde een koninklijke look met twee sweeps van Christian Louboutin gewoon niets bekroond met een glanzende vacht van Loubi Gloss dat de final touch voor de London Fashion Week afgesloten.